Team

Zoekt u een ingenieur stabiliteit, een veiligheidscoördinator, een EPB-verslaggever, een erkende energiedeskundige, een keurder riolering en/of een afkoppelingsadviseur? Dit kan allemaal in één aanspreekpunt!

Wij beschikken over de nodige opleiding én ervaring (ing. bouwkunde KHBO Oostende ‘96, ir. arch. UGent ’98/preventieadviseur niv.1 ’00 & ir. bouwkunde KU Leuven ’99) om u professioneel bij te staan in uw bouwproject.

Als veiligheidscoördinatoren niveau A én B hebben we uitgebreide ervaring inzake het implementeren van veiligheidstechnieken en in het beheer en de opvolging van mobiele werkplaatsen. C&S Engineering is gevestigd te Oostkamp (nabij Brugge) en voldoet aan alle wettelijke vereisten om de veiligheidscoördinatie op tijdelijke en mobiele bouwplaatsen waar te nemen.

Daarnaast zijn we ook erkend door het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) als EPB-verslaggever en als energiedeskundigen type A (energieprestatiecertificaten), type B (energieadvies) en type C (openbare gebouwen) en door VLARIO als gecertificeerd keurder rioleringen en afkoppelsadviseur.

We richten ons zowel op ééngezinswoningen (nieuwbouw en verbouwingen), appartementen als  bedrijfsgebouwen. Op eenvoudig verzoek bezorgen wij u een lijst met onze talrijke referenties. Steeds kunt u op ons rekenen om samen met u op een positieve en constructieve manier samen te werken met alle betrokken partijen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.