Team

Zoekt u een ingenieur stabiliteit, een veiligheidscoördinator, een EPB-verslaggever, een erkende energiedeskundige, een keurder riolering en/of een afkoppelingsadviseur? Dit kan allemaal in één aanspreekpunt!

Ons team van vaste medewerkers beschikt over de nodige opleiding (graduaat electromechanica KHBO ’97, ing. bouwkunde KHBO Oostende ‘96, ir. arch. UGent ’98/preventieadviseur niv.1 ’00 & ir. bouwkunde KU Leuven ’99) en ervaring om u professioneel bij te staan in uw bouwproject.

Als veiligheidscoördinatoren niveau A én B hebben we uitgebreide ervaring inzake het implementeren van veiligheidstechnieken en in het beheer en de opvolging van mobiele werkplaatsen. C&S Engineering is gevestigd te Oostkamp (nabij Brugge) en voldoet aan alle wettelijke vereisten om de veiligheidscoördinatie op tijdelijke en mobiele bouwplaatsen waar te nemen.

Daarnaast zijn we ook erkend door het Vlaams Energieagentschap (VEA) als EPB-verslaggever en als energiedeskundigen type A (energieprestatiecertificaten), type B (energieadvies) en type C (openbare gebouwen) en door VLARIO als gecertificeerd keurder rioleringen en afkoppelsadviseur.

We richten ons specifiek naar ééngezinswoningen (nieuwbouw en verbouwingen), appartementen en bedrijfsgebouwen. Op eenvoudig verzoek bezorgen wij u een lijst met onze talrijke referenties. Steeds kunt u op ons rekenen om samen met u op een positieve en constructieve manier samen te werken met alle betrokken partijen.

C&S Engineering bvba kan U concurrentiële tarieven aanbieden! Neem de proef op de som en contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!